Yin & Nidra Night

Kom genieten van een zalig lange Yin Yoga in het thema van de herfst, het moment dat de energie-piek omkeert en we een inwaartse beweging beginnen in te zetten. Het ideale moment om tijdens de Yin Yoga in te voelen op wat ‘binnen’ in ons leeft en wat deel uitmaakt van de omgeving die ons omringt. Meditatie is een heel natuurlijke manier om het naar binnen keren in dit seizoen te ondersteunen. 

Na de Yin Yoga sessie, kan je genieten van een Yoga Nidra. Yoga Nidra betekent letterlijk ‘yoga slaap’, het is een begeleide meditatie waardoor je volledig ontspannen wordt en je bewustzijn in een staat komt tussen wakker en slaap. Het doel is niet zozeer om in slaap te kunnen vallen (dat kan gebeuren 😉) maar wel om fysiek en mentaal in een zo diep mogelijke ontspannen staat van zijn terecht te komen. Voor de Yoga Nidra meditatie is er slechts één asana voorzien, met name savasana. Maak het jezelf comfortabel en geniet van deze enorm deugddoende ervaring om je weekend relaxed te starten.

We sluiten samen af met een theetje om nadien lekker weg te doezelen in je eigen bed…

Datum
Vrijdag 18 oktober
20u tot 22u

Prijs
€40 per persoon

Programma
Welkom in de zaal vanaf 19u45
20u-21u45 Yin Yoga en Yoga Nidra
21u45: gezellige afsluit met een theetje

Locatie
Vuurvlinder
Kwikstraat 39A – 3078 Everberg

Teacher
Yogaduo Virginie & Annekatrien

Schrijf je in voor deze workshop

Door op ‘verstuur’ te klikken ga je  akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Vuurvlinder Yoga, voor communicatie -en relatiebeheer. Meer info in ons privacybeleid.

Over de teachers

Annekatrien

Yoga teacher

Energie in beweging brengen, dat is mijn passie! Ik vind niets mooier dan jouw lichaam en geest in beweging te brengen op de mat en je thuis te laten komen bij jezelf. Die twinkel in je ogen of glimlach op je gezicht tijdens een yogales, daar doe ik het voor. Let’s make your soul blossom!

Virginie

Yoga teacher

Vanuit openheid, verbondenheid en persoonlijke bewegingsvrijheid ben ik je gids richting meer rust, zelfkennis, zelfbewustzijn én zelfzorg. Mijn missie is om jou fysiek & mentaal in beweging te brengen. 
Want jouw beweging draagt de verandering.

Scroll naar boven