Herft dagretreat: los en laten

De herfst is het seizoen van verandering en loslaten, dit speelt zich af in de natuur maar ook in je eigen leven voel je deze beweging. Buiten verkleuren de bladeren, waarin je je eigen kleurrijkheid weerspiegeld kan zien. Je kan je echte eigen kleuren ontdekken wanneer je je blik op jezelf richt.

Tijdens deze dag neem je bewust tijd om terug te blikken. Waar sta ik nu? Wat heeft het jaar me gebracht? Wat wil ik daarvan meenemen? Wat mag ik laten gaan?
Er wacht een afwisselend programma dat je uitnodigt stil te staan bij wat je niet langer mee wil dragen aan ideeën en energieën.

Via yoga oefeningen, meditatie en ademwerk, word je ondersteund om je oude bladeren los te laten. Je kunt opruimen wat niet goed meer voor je voelt, materieel maar ook emotioneel. Zo kan je, in alle rust, het najaar in gaan, op weg naar binnen.
We vertoeven op een locatie die de mogelijkheid heeft om binnen én buiten te werken en ons door de natuur rondom te laten inspireren.

Gun ook jezelf, zoals de natuur in dit seizoen, een moment om naar binnen te keren, te reflecteren en rust te vinden. Zo kan je loslaten in vertrouwen om een volgende jaarcyclus licht en ontdaan van ballast in te gaan.

Datum
Zondag 6 oktober
10u tot 17u

Programma 
Welkom vanaf 9u45

herfst vinyasa flow, exploratie en stretchings van onze metaalmeridianen, meditatie, ademcirkel, zachte afsluitende yin yoga.

Prijs
€85
Drank en een lekkere, lichte én voedzame lunch inbegrepen in de prijs.

Locatie 
Kortenberg

Teachers
Yogaduo Virginie & Annekatrien

 

Schrijf je in voor deze retreat

Door op ‘verstuur’ te klikken ga je  akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Vuurvlinder Yoga, voor communicatie -en relatiebeheer. Meer info in ons privacybeleid.

Over de teachers

Annekatrien

Yoga teacher

Energie in beweging brengen, dat is mijn passie! Ik vind niets mooier dan jouw lichaam en geest in beweging te brengen op de mat en je thuis te laten komen bij jezelf. Die twinkel in je ogen of glimlach op je gezicht tijdens een yogales, daar doe ik het voor. Let’s make your soul blossom!

Virginie

Yoga teacher

Vanuit openheid, verbondenheid en persoonlijke bewegingsvrijheid ben ik je gids richting meer rust, zelfkennis, zelfbewustzijn én zelfzorg. Mijn missie is om jou fysiek & mentaal in beweging te brengen. 
Want jouw beweging draagt de verandering.

Scroll naar boven